Bartında Gaziler Günü kutlandı

Bartında Gaziler Günü kutlandı


BARTIN (A.A) - Bartında Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.
     Cumhuriyet Meydanındaki törende, Bartın Valisi Bülent Savur, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Albay Mustafa Sandıklı, Belediye Başkanı Cemal Akın ile Şehit Aileleri Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gencel tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Törende, daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
     Gencel, burada yaptığı konuşmada, terör saldırılarını kınadı.
     Tüm kesimlerin teröre karşı birlik ve beraberlik içinde ortak tavır koyması gerektiğini vurgulayan Gencel, Bu insanlık dışı saldırıları gerçekleştiren insanlık fukaralarını ve destekçilerini şiddetle kınıyorum. Ülkemizde yaşanan terör olaylarının biran önce son bulması ve tüm vatandaşlarımızın huzur ve barış içerisinde yaşamasını diliyorum diye konuştu.
     Bu arada, Jandarma Genel Komutanlığı bando takımınca verilmesi planlanan konserin, terör saldırıları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.
     Törenin ardından, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Vali Savur ve protokol üyeleri, Şehit Aileleri Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, gazi ve şehit yakınlarıyla sohbet etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Bartında Gaziler Günü kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER