Bartında Eğitim ve Kültür Şenliği

Bartında Eğitim ve Kültür Şenliği


BARTIN (A.A) - Bartın Bayanlar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYDADER) tarafından Eğitim ve Kültür Şenliği düzenlendi.
     BEYDADER Başkanı Nehir Çelen, Belediye Sosyal Tesislerindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi kız öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunabilmek için kermes düzenlediklerini söyledi.
     Bu yıl ikincisini düzenledikleri şenliğin, 11 Mayısa kadar süreceğini anlatan Çelen, şöyle konuştu:
     şenlik programında palyaço, yüz boyama şenliği, tasavvuf müziği konseri, kadın hastalıkları seminerleri, sanatçı Taha ile imza günü, KETEM sağlık seminerleri, pasta yarışması, sınavda başarıyı artırmanın sırları konulu seminer, Karagöz Hacivat gösterisi ve konferanslar düzenlenecektir. Beş gün sürecek etkinliklerimizde gıda, ev tekstili, el emeği göz nuru ürünler sergilenerek satışa sunuluyor.
     Şenliğin açılış törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Müftüsü İsmail Bayrak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan, daire amirleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
     (SB-FER-MRT)
<< Önceki Haber Bartında Eğitim ve Kültür Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER