Bank Asya Erciyes Şubesi açıldı

Bank Asya Erciyes Şubesi açıldı


KAYSERİ (A.A) - Bank Asya, kentteki 3üncü şubesini Serçeönü Mahallesi Ahievran Caddesinde hizmete açtı.
     Kayseri protokolü ve üst düzey yöneticilerin katıldığı törende konuşan Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Akar, yakaladığı sağlıklı büyüme performansını başarıyla sürdüren Bank Asya-nın, aktif büyüklük bakımından Türkiye-nin önde gelen bankaları arasına girdiğini belirtti.
     Ana enstrümanı finansman desteği sağlamak olan katılım bankalarının her geçen gün değerinin daha iyi anlaşıldığının altını çizen Ahmet Akar, katılım bankacılığının üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğuna değinerek, Bank Asyanın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğini ve reel ekonomiye katkısını sürdürdüğünü ifade etti.
     Kayserinin, Türkiyenin çok önemli bir sanayi ve ticaret merkezi konumunda olduğunu belirten Akar, Orta Anadolu-nun incisi Kayseri, bugün bu unvanı layıkıyla taşımaktadır. İnsanının çalışkanlığı, disiplini ve keskin zekasıyla sürekli bir dönüşüm gerçekleştirmiş, şehir planlamacılığı ve belediyeciliğiyle de örnek bir il olmuştur. Mobilya, inşaat, turizm sektörlerine yapılan ciddi yatırımlar da Kayseri ve Türkiye-nin gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır dedi.
     Kayseri-nin ticaret ve sanayi alanında geliştirmiş olduğu başarılı iş modelini, bankacılık sektöründe de Bank Asya-nın gerçekleştirdiğini ifade eden Akar, Bank Asya-nın müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu finansman ihtiyacını en hızlı karşılayacak sistemi kurması sayesinde, 16 yıl gibi kısa bir sürede sektörünün lider bankası konumuna ulaştığını söyledi.
     Bank Asyanın bugün, 20 Milyar TL aktif büyüklüğe ve ekonomiye sağladığı nakdi ve gayri nakdi toplam kaynağın 24 milyar liraya ulaştığını aktaran Ahmet Akar, Türkiye-nin en büyük finansman kuruluşlarından biri olduklarını belirtti.
     Serçeönü Mahallesi Ahievran Caddesi-nde hizmet vermeye başlayan Bank Asya Erciyes Şubesinde, müdür olarak görev yapan Ebru Kesim, Kayserililere hizmet veriyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
    
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Bank Asya Erciyes Şubesi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER