Bandırmasporun eski futbolcusu Kıvanç:

Bandırmasporun eski futbolcusu Kıvanç: -Bizim dönemimizde, çok kaliteli ve yetenekli futbolcular, hep boğaz tokluğuna oynadılar. Bu futbolcular, bugün olsalar, parayı çuvalla götürürlerdi


BALIKESİR (A.A) - Bandırmasporun eski futbolcularından 73 yaşındaki Özkan Kıvanç, forma giydiği yıllarda çok kaliteli ve yetenekli futbolcuların, boğaz tokluğuna oynadığını belirterek, Bu futbolcular, bugün olsalar, parayı çuvalla götürürlerdi dedi.
     Futbol oynadığı yıllarda, boyunun küçüklüğü nedeniyle Küçük Özkan ve Bacak Özkan olarak anılan Kıvanç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbola, 1955 yılında, Bandırmanın güçlü amatör takımlarından Marmara Gençlikte başladığını söyledi.
     Çeşitli takımların formasını giydiğini dile getiren Kıvanç, 1965 yılından, 1970 yılına kadar da Bandırmaspor için ter döktüğünü anlattı.
     Yokluklar ve imkansızlıklar içinde futbol oynadıklarını belirten Kıvanç, Şimdi, futbola yapılan yatırımlar ve futbolculara sağlanan olanaklara imreniyorum diye konuştu.
     Çivili kramponlarla ve kalitesiz toplarla futbol oynadıklarını dile getiren Kıvanç, şunları kaydetti:
     Bandırmanın zemini kömür tozuyla kaplı sahasında top koşturduk. Bandırmasporla iki yıllığına, 20 bin liraya sözleşme imzaladım. Bu parayı bile taksitle, zorlukla aldım. Bizim dönemimizde, çok kaliteli ve yetenekli futbolcular, hep boğaz tokluğuna oynadılar. Bu futbolcular, bugün olsalar, parayı çuvalla götürürlerdi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmasporun eski futbolcusu Kıvanç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER