Bandırmanın yağmur suyu kanalizasyon hattı yapımına

Bandırmanın yağmur suyu kanalizasyon hattı yapımına başlandı -Projenin yaklaşık 3,3 milyon liraya mal olacağı bildirildi


BALIKESİR (A.A) - Bandırmanın yaklaşık 3,3 milyon liraya mal olacak yağmur suyu kanalizasyon hattının yapımına başlandı.
     Belediye Başkanı Sedat Pekel, çalışmaların başladığı noktada yaptığı açıklamada, Bandırmanın kanayan yarası olan yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının iyileştirme çalışmalarına başlandığını söyledi.
     Yaklaşık 3,3 milyon liralık bir projeyi hayata geçirdiklerine dikkati çeken Pekel, Bu yağmur suyu kanalı, Migros Kavşağına kadar, 850 metre boyunca devam edecek. Denize bağlantılı iki adet 140 santimetre çapında cam takviyeli boru ile yapılacak yağmur suyu hattı, Tekel Sokak Kavşağında 160 santim çapında özel buhar kürlü beton boru ile devam edecek dedi.
     Pekel, bütün imkanları dengeli ve adaletli bir şekilde kullanarak, projeyi kesintiye uğratmadan bir an önce tamamlamayı, Bandırmalıları, kabusa dönüşen olumsuzluktan kurtarmayı hedeflediklerini dile getirerek, Ordu ve Mehmetçik caddeleri ile ara sokaklardan gelen kontrolsüz yağmur sularının bu hatta alınmasıyla, Dere Sokak ve General Halit Caddesi rahatlatılacak diye konuştu.
    
     Muhabir : Ahmet Pesen
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmanın yağmur suyu kanalizasyon hattı yapımına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER