Bandırmadan kısa kısa

Bandırmadan kısa kısa -Dünya Gümrük Günü kutlanacak


BALIKESİR (A.A) - Dünya Gümrük Günü, Bandırmada da kutlanacak.
     Bu kapsamda, 26 Ocak günü yapılacak olan Dünya Gümrük Günü kutlamaları, Cumhuriyet alanında saat 10.00da Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bandırma Ticaret Odası konferans salonunda, kokteyl gerçekleştirilecek. Bandırma Gümrük Müdürü Osman Göllüce, burada bir konuşma yapacak.
     Türkiye, şuanda yaklaşık 150 ülkenin üye bulunduğu Dünya Gümrük Örgütünün 17 kurucu üyesi arasında yer alıyor. Dünya Gümrük Günü, dünyada 60 yıldır kutlanıyor.
    
     -Bandırmada elektrik kesintisi
    
     Bandırmada hafta sonunda belirli saatlerde elektrik kesintisi yaşanacak.
     UEDAŞ Bandırma İşletme Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:
     2012 yılı ikinci yarısında Bandırma Bursa kara yolunun yol yapım çalışması tamamlandıktan sonra yol kotunun, 3-4 metre yükselmesi sebebiyle Bandırma TM-II ve Akçapınar KÖK arasındaki 2x477 MCM iletkenli enerji nakil hattı ilgi yönetmeliklerde belirtilen güvenlik mesafesini ihlal eder duruma geçtiğinden, hattaki direk boylarının yükseltilmesi için 26 Ocak Cumartesi ve 27 Ocak Pazar günleri, 09.00 ile 16.30 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Bandırma-Bursa kara yolundaki 20 fabrika, cezaevi ve Ticaret Borsası gibi kuruluşlar bu kesintiden etkilenecek.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bandırmadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER