Bandırmadan kısa kısa

Bandırmadan kısa kısa -BANSİADta karlılık semineri düzenlendi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Sanayici ve İş adamları Derneği (BANSİAD) tarafından iş adamlarına yönelik karlılık semineri düzenledi.
     Kar Enstitüsü Kurucusu ve Başdanışmanı Hasan Yekta Gerali, seminerde yaptığı konuşmada, karlılık için şirketlerin bir fonksiyonunda iyileştirmenin yetmeyeceğini belirterek, Şirket yöneticileri kar oranlarını istikrarlı biçimde artırmayı düşünüyorlarsa, birçok fonksiyonda iyileştirmeye gitmelidir dedi.
     Gerali, ölçmediğiniz işi iyi yönetemezsiniz prensibi doğrultusunda şirket yöneticilerinin, her çeşit ekonomik verileri her ay çok iyi şekilde kontrol edip, gerekli önlemleri almaları gerektiğini kaydetti.
    
    
     -Uğur Mumcu anıldı-
    
     Gazeteci yazar Uğur Mumcu, ölümünün 20. yılında Bandırmada da anıldı.
     Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan dernek üyesi Vefa Bora, Uğur Mumcunun bir dava adamı olduğunu ifade ederek, Kuvay-ı Milliyeciydi. Tam bağımsızlıkçıydı. Aydınlanmacıydı. Ödünsüz bir devrimciydi. Hukukun üstünlüğüne inandı. Gerçek demokrasiden yararlandı. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunamayacağına inanan birisiydi. Kısacası, adam gibi adamdı dedi.
     Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, CHP İlçe Başkanı Metin Ok, Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Koçyiğit ve SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm katıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bandırmadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER