Bandırmada hijyen eğitimi

Bandırmada hijyen eğitimi -Ekmek üretimi ve satışında çalışanlara yönelik düzenlenen eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara sertifika verilecek


BALIKESİR (A.A) - Bandırmada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Bandırma Ticaret Odası (BTO) arasında imzalanan protokol gereğince hijyen eğitimi semineri düzenlendi.
     BTO Genel Sekreteri Serap Özdemir, Oda Konferans Salonunda, fırın sektörü çalışanlara yönelik düzenlenen seminerin açılış konuşmasında, ilgili tebliğe göre, fırınlarda, ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan, fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki personelin genel hijyen eğitimi alması gerektiğini söyledi.
     Bu kapsamda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve BTO arasında imzalanan protokole göre hijyen eğitimi düzenlediklerini ifade eden Özdemir, seminerin verimli olacağını kaydetti.
     Konuşmaların ardından, Balıkesir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden gelen Meleknaz Duran, Beril Serter ve Nuri Ölçer, katılımcılara bilgi verdi.
     Seminerden sonra yapılacak sınavda başarılı olanlara Genel Hijyen Eğitim Sertifikası verilecek.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmada hijyen eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER