Bandırmada, mesleki denetim ve teknik işbirliğini

Bandırmada, mesleki denetim ve teknik işbirliğini amaçlayan protokol imzalandı


BALIKESİR (A.A) - Bandırmada, sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihsel ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi konularında Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliğini amaçlayan protokol imzalandı.
     Belediye Encümen salonunda gerçekleşen imza töreninde Belediye Başkanı Sedat Pekel, Türkiye Makine Mimarlar Odası Birliğine (TMMOB) bağlı olan Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Bandırma Şube temsilcileri ve basın mensupları yer aldı.
     İmzalanan protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Pekel, Bandırma Belediyesi ile TMMOBye bağlı olan Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Bandırma Şube temsilcilerimizle kentimizin geleceğine dair çok önemli bir protokolün imzalandığını söyledi.
     Bandırmanın 1. dereceden deprem bölgesinde olduğunun altını çizen Pekel, bu protokol ile sorumlulukların yerine getirilmesi konusunda daha gayretli olmanın yolunu açacağını söyledi.
    
     Haber : Ahmet Pesen / Cem Şan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bandırmada, mesleki denetim ve teknik işbirliğini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER