Balıkesirli web tasarımcılar AB yolunda

Balıkesirli web tasarımcılar AB yolunda


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Mezunlar Derneğince 6762 Sayılı Türk Ticaret Kanunu Çerçevesinde Gelişen Sektör Web Tasarımı adı altında hazırlanıp Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca kabul gören AB projesinin açılış toplantısı özel bir eğitim kurumunun toplantı salonunda yapıldı.
     Toplantıya, proje sahibi Balıkesir Mezunlar Derneği, yurt içi ortakları Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, Balıkesir Eğitim ve Sevgi Derneği ile Balıkesir Valiliği AB Ofisi yöneticileri, personeli ve üyeleri katıldı.
     Balıkesir Valiliği AB Projeler Koordinatörlüğü görevlileri Mustafa Karaduman, Şenol Tekin, Fatih Sagay ile Abdulkadir Çelik, katılımcıları bilgilendirdi.
     Abdülkadir Çelik, projenin yurt dışı ortaklarının İngiltere, Belçika, Almanya ve Macaristan olduğunu dile getirerek, toplam süre 10 ay ve bütçesi 124 bin 150 avro olan proje ile katılımcıların mesleki ve bireysel gelişimine katkıda bulunma, yurt dışı tecrübesi edinmelerini sağlama ve öğrendiklerini uygulama ortamı sunmanın amaçlandığını kaydetti.
     Projenin bitimiyle diğer kurum ve kuruluşlara yaygınlaştırma eğitiminin yapılacağını anlatan Çelik, Balıkesir Mezunlar Derneği Başkanı Ali Miraç Günerliyi böyle bir projeye imza attıkları için tebrik etti.
     Proje kapsamında, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti üyesi beş gazeteci de 4 ayrı ülkedeki web tasarımı eğitimden yararlanacak.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Balıkesirli web tasarımcılar AB yolunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER