Balıkesir Belediyesi hakkında soruşturma iddiaları

Balıkesir Belediyesi hakkında soruşturma iddiaları -MHP Balıkesir ilçe teşkilat başkanlarıyla partililer, belediye önünde toplanarak yönetime destek verdi


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Belediyesine yönelik yürütülen soruşturmalara ilişkin, MHP Balıkesir ilçe teşkilat başkanlarıyla partililer, belediye önünde toplanarak, yönetime destek verdi.
     MHP Balıkesir Merkez İlçe Teşkilatının organize ettiği belediye binası önündeki soruşturmaları protesto eylemine, çok sayıda partili katıldı.
     Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ve partililer, belediye yönetimine sahip çıkarak, destek verdi.
     Çılgın, ilçe başkanları adına yaptığı açıklamada, muhalefet partilerinin görevde olduğu belediyelere karşı linç kampanyası yürütüldüğünü ileri sürdü.
     Benzeri bir kampanyanın Balıkesirde de sürdürüldüğünü iddia eden Çılgın, Önce Edremit Belediyesi, sonra Ayvalık Belediyesine operasyon yapıldı. Sıranın Balıkesir Belediyesine geldiği açıkça anlaşılıyor. Maalesef bunun başka emareleri de şehrimizde görülmekte ve duyulmaktadır dedi.
     Belediye binası önüne gelen Belediye Başkanı İsmail Ok ise destek amacıyla toplanan gruba yönelik yaptığı konuşmasında, Büyük saldırı ve karalamalarla karşı karşıyayız iddiasında bulundu.
     Bir yanlışımız, yetimin garibin hakkına el uzattırdıysak bizden hesabını sorsunlar. Biz ipimizi kendimiz çekeriz diyen Ok, şöyle konuştu:
     Ama o kadar alçaldılar, küçüldüler ki hepimizin rahmetli geçmişlerimize yaptıkları hayırlara, benim de bir evlat olarak yaptığım hayıra kadar düştüler. Bazı dosyalarımız 9. kez yeniden açılıyor. 9. kez, yanlış duymadınız. Bu devletin, bu milletin işi yok mu- Bizler yeter, düşün yakamızdan diyoruz. Bu millete hizmet etmek istiyoruz. Başka derdimiz yok. Ayağımıza dolanmayın.
     Ok, yüzlerini kızartacak hiçbir icraat yapmadıklarını ifade ederek, kalabalıktan, kendileri için dualarını eksik etmemelerini istedi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Balıkesir Belediyesi hakkında soruşturma iddiaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER