Balıkesir, New York Times Travel Show

Balıkesir, New York Times Travel Show 2013 Fuarında tanıtıldı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir, ABDnin New York kentinde düzenlenen New York Times Travel Show 2013 Fuarında, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan başkanlığında yürütülen çalışmayla tanıtıldı.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 18-20 Ocakta gerçekleştirilen fuara Turhan ile Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan ve özel sektör temsilcileri de katıldı.
     New York Başkonsolosu M. Levent Bilgeni makamında ziyaret eden heyet adına açıklama yapan Turhan, Balıkesirin özellikle alternatif turizm olanaklarının, zeytin ve zeytinyağının tanıtımı için işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.
     Turhan, New York Kültür ve Turizm Ataşesinin desteğiyle bölgenin yazılı ve görsel basınının Balıkesire yönlendirilmesinin, ilin tanıtımına ciddi katkı sağlayabileceğini bildirdi.
     Bilgen ile Kültür ve Turizm Ataşesi Ebru Ejder de ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, destek için söz verdi.
     New York Times Turizm Fuarına, 150 farklı ülkeden katılımcının iştirak ettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Balıkesir, New York Times Travel Show Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER