Balıkesirde uyuşturucu operasyonu

Balıkesirde uyuşturucu operasyonu -Dedektör köpek Doginin de desteğiyle 473 adet uyuşturucu hap ile bin 337 gram toz esrar ele geçirildi -4 zanlı tutuklandı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir ve Edremit ilçesindeki operasyonlarda, dedektör köpek Doginin de desteğiyle toplam 473 adet uyuşturucu hap ile bin 337 gram toz esrar ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 4 zanlı tutuklandı.
     İstanbuldan Edremite uyuşturucu getirileceği bilgisini alan Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Serkan D. (33) ve kardeşi Serdal Dyi (27) takibe aldı.
     Serkan D, otobüsle geldiği Edremit Otogarında yakalandı, elindeki poşette bulunan 290 adet uyuşturucu hap ile bin 100 gram toz esrar ele geçirdi.
     Soruşturmayı derinleştiren ve Serdal Dnin uyuşturucu madde ticaretine devam ettiğini öğrenen ekipler, akrabası Orhan D. ve arkadaşı Gökhan G. ile yine İstanbuldan Balıkesire uyuşturucu getireceğine yönelik bilgiye ulaştı.
     Balıkesire otomobille gelen üç şüpheli yakalandı. Zanlıların üzerlerinde ve araçlarında narkotik dedektör köpeği Doginin de katılımıyla yapılan aramalarda 183 adet uyuşturucu hap ve 237 gram toz esrar bulundu.
     4 zanlı, sorgularının tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Balıkesirde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER