Balıkesirde uluslararası havacılık festivali düzenlenecek

Balıkesirde uluslararası havacılık festivali düzenlenecek


BALIKESİR (A.A) - Edremit ilçesinde, Balıkesir Mysia Uluslararası Havacılık Festivali düzenlenecek.
     İstanbul Havacılık Kulübü tarafından organize edilen ve 14-16 Eylül tarihlerinde düzenlenecek festivalin ana sponsoru Edremit Ticaret Odasının başkanı Mehmet Ertaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyede bu tarzda düzenlenen havacılık festivalinin olmadığını, bir ilki gerçekleştirerek, bu festivali geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.
     Ertaş, gerekli protokolün imzalandığını belirterek, Hizmet sponsorları da belirlendi. Körfez halkı, dünyanın önde gelen havacılık etkinliklerini aratmayacak uçak gösterilerini, Ören ve Akçay gibi oluşturulacak izleme noktalarından canlı olarak izleme fırsatı bulacak dedi.
     Tüm dünyadan havacıları bir araya getirerek, bölge turizmine önemli bir canlılık kazandırması ve Türk havacılığının uluslararası platformda tanıtımını sağlaması beklenen festivale, Avrupa ve Amerikadan çoğunluğu kendi uçaklarıyla olmak üzere 300e yakın özel konuğun katılmasının beklendiği bildirildi. Festivalin, Türkiyenin en büyük ve kapsamlı havacılık etkinliği olacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Balıkesirde uluslararası havacılık festivali düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER