Balıkesirde İl Özel İdare İş Hanı

Balıkesirde İl Özel İdare İş Hanı satışa çıkarıldı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir İl Özel İdare Müdürlüğünün, sahibi olduğu kentin en işlek noktasındaki iş hanının 8 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkarıldığı bildirdi.
     Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Dumlupınar Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerindeki 1 bodrum, 1 zemin olmak üzere 8 kattan oluşan iş merkezi 8 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.
     Halen bir banka şubesi yanında zemin katında ünlü markaların satışa sunulduğu dükkanların faaliyet gösterdiği ve 87 bağımsız bölümden oluşan bin 383 metrekare alana sahip iş merkezinin ihalesi kapalı teklif usulü yapılacak.
     Satış, 26 Eylülde İl Özel İdare Müdürlüğüne ait Özmerkez binasında İl Daimi Encümeni Salonunda saat 14.00te gerçekleştirilecek.
     Geçici teminatı 240 bin lira olarak belirlenen ihaleye katılmak isteyen taliplilerin tekliflerini ihale saatine kadar Özel İdare Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiği ifade edildi. İş Merkezinin ihalesine katılmak üzere bugüne kadar 3 kişinin şartname aldığı öğrenildi.
     İl Özel İdaresine ait iş merkezi, İl Genel Meclisi kararı doğrultusunda daha önce de satışa çıkarılmasına rağmen alıcı bulunamamıştı.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Balıkesirde İl Özel İdare İş Hanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER