Balık tutmak isterken falezlerden düştü

Balık tutmak isterken falezlerden düştü -Antalyada balık tutmaya giden kişi, dengesini kaybedip, falezlerden düşmesi sonucu yaralandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada, Lara falezlerine balık tutmaya giden bir kişi, dengesini kaybedip, düşmesi sonucu yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Muratpaşa ilçesinin Şirinyalı Mahallesindeki The Marmara Otelinin arkasında 3 arkadaşıyla balık tutmak için falezlerin olduğu bölgeye giden emekli Ramazan Oğuz, dengesini kaybetmesi sonucu 20 metre yükseklikten kayalıklara düştü.
     Oğuzun düştüğünü gören arkadaşları önce itfaiyeye ardından polis ekiplerine haber verdi. Aşağıdan da deniz polisi kurtarma çalışmalarına destek olmak istedi ancak dalgaların etkisi ve kayalıkların yüksekliği nedeniyle müdahale edilemedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çevredeki vatandaşların da yardımıyla Oğuzu yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu yaralı olarak kurtarmayı başardı.
     Olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Oğuzun vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
     Oğuzun arkadaşları ise gazetecilere yaptığı açıklamada, hemen hemen her gün buraya balık tutmaya geldiklerini ancak ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Balık tutmak isterken falezlerden düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER