Balcalı Hastanesi Başhekimi değişti

Balcalı Hastanesi Başhekimi değişti -Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Yeşim Taşova atandı


ADANA (A.A) - Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Yeşim Taşova atandı.
     Başhekim Yardımcılıklarına Prof. Dr. Rıza Dinçer Yıldızdaş, Doç. Dr. Cem Kaan Parsak, Doç. Dr. Mustafa Balal ile Doç. Dr. İ.Oğuz Kara getirildi.
     Başhekimlik görevine başlayan Taşova yaptığı yazılı açıklamada, hastaneye gelen hastalardan hiçbir fark ücreti ve özel muayene ücreti alınmayacağını belirtti.
     Hocaların randevu sistemiyle hasta bakmaya başlayacaklarını kaydeden Taşova, yenilenecek web sayfası sayesinde tüm hastaların randevu ve laboratuvar sonuçlarına bilgisayardan ulaşabileceklerini ifade etti.
     Balcalı Hastanesinin sadece Çukurova ile sınırlı olmadığını belirten Taşova, şunları kaydetti:
     Hastanemiz, tüm Akdeniz, Doğu, Güneydoğu ve Orta Anadolu bölgelerine hizmet veren en büyük sağlık kuruluşudur. Bin 200 hasta yatağı ve 200den fazla yoğun bakım yatağı ile sağlık hizmeti vermektedir. Modern tıbbın gereği olan ve gelişmiş ülkelerde mevcut tüm tıbbi donanıma sahiptir. Öğretim üyesi ve hekim kadromuz, kendi alanlarında dünya çapında önemli yerlerde olan saygın tıp adamlarıdır. Bu dönem hastanemizin fiziksel altyapı eksiklerini hızla giderdikten sonra halkımıza en nitelikli sağlık hizmeti sunmak birinci görevimizdir. Balcalı Hastanesi olarak sağlıkta en büyük marka olmaya talibiz ve iddialıyız. Yine, yeni ve yeniden Balcalı diyoruz.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Balcalı Hastanesi Başhekimi değişti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER