Balada okulların yıl sonu etkinlikleri

Balada okulların yıl sonu etkinlikleri


ANKARA (A.A) - Balada 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılının son günlerinde, ilçedeki okullar çeşitli yıl sonu etkinlikleri ile uzun yaz tatiline merhaba demeye hazırlanıyor.
     Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Bala Atatürk Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi öğrencileri tarafından okulun konferans salonunda hazırlanan tiyatro, skeç, folklor ve okul korosunun gösterileri, Bala Kaymakamı Mustafa Irmak, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Taşatan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından ilgiyle izlendi.
     Duatepe İlköğretim okulunda düzenlenen okuma bayramı ve yıl sonu etkinliklerinde ise okumaya yeni başlayan ilköğretim birinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı oyunlar sergilendi. Okul bahçesinde yapılan etkinliklerde misafirlere, öğrenci velilerinin hazırladığı poğaça, kek, gözleme, ayran ve dolma ikram edildi.
     Tuna İlköğretim okulunda gerçekleştirilen yıl sonu kermesinde velilerin açtığı stantlarda, el işi ürünleri, hediyelik eşyalar ve veliler tarafından hazırlanan yiyecekler ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına satışa sunuldu.
     İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün okullar tarafından düzenlenen tüm etkinliklere katılması dikkati çekti.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Balada okulların yıl sonu etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER