Bakkal dükkanından hırsızlığı güvenlik kameraları görüntüledi

Bakkal dükkanından hırsızlığı güvenlik kameraları görüntüledi -Kütahyada, bakkal dükkanındaki çekmeceden yaklaşık 400 lira çalan kişi, dükkanın güvenlik kameralarınca görüntülendi (Görüntülü)


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada bir bakkal dükkanındaki çekmeceden yaklaşık 400 lira çalan kişi, iş yerinin iç ve dış bölümündeki güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
     Atatürk Bulvarındaki dükkanın dış bölümündeki güvenlik kamerasının kayıtlarında, bakkal Şaban Ersözün sabah dükkanın önündeki kaldırımı süpürdüğü sırada içeri şapkalı genç birisinin girdiği görülüyor.
     Dükkanın içindeki iki güvenlik kamerası da şüphelinin ara sıra kapıyı gözetleyip çekmeceleri karıştırdığı, daha sonra çekmecelerden birinden paraları çaldığını kaydetti.
     Şüphelinin, paraları çaldıktan sonra kapıda bir süre beklediği, Ersözün sırtı dönükken yavaş adımlarla uzaklaştığı, dış bölümdeki güvenlik kamerasına yansıdı.
     Dükkanının önünü süpürmesinin ardından içeri giren Ersöz, çekmeceden paraların çalındığını fark ederek polise haber verdi. Polis, görüntüleri inceleyerek şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bakkal dükkanından hırsızlığı güvenlik kameraları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER