BAKİAD yönetiminden Vali Savura ziyaret

BAKİAD yönetiminden Vali Savura ziyaret


BARTIN (A.A) - Bartın Aktif İş Adamları Derneği (BAKİAD) yönetim kurulu üyeleri, Vali Bülent Savuru ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Birol Dikyurt, ziyarette yaptığı konuşmada, kentin kalkınması ve gelişmesi adına yapılacak her türlü hizmetlerde gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
     Vali Savurun ilk mesajlarının yanı sıra bayramlaşma törenindeki ifadelerinin kendilerini heyecanlandırdığını belirten Dikyurt, şöyle konuştu:
     Planlanan projelerin hayata geçirilmesi, sürdürülen ve mevcut projelerin tamamlanmasının yanı sıra ildeki potansiyeller değerlendirildiğinde kentimizin 5-10 yıl içerisinde önemli bir şekilde kabuğunu kıracağına inanmaktayız. Bartına taze kan olarak gelen valimiz, iş adamları ve kentin yaşayanları olarak bizleri ümitlendirmiştir. Şevk, heyecan ve hizmet aşkıyla görevine başlayan valimize vazifesinde başarılar diliyorum. Bartına güzel hizmetler kazandıracağına inancımız tamdır.
     Vali Savur da şehrin kalkınması ve gelişmesi adına sürdürülen mevcut projelere desteğinin yanında sivil toplum kuruluşlarından daha çok projeler beklediğini ifade ederek, Yurt içi veya yurt dışı gezi organizasyonlarında yüksek katılımlarla Bartın halkını gezdirin. Bu tür geziler ufuk açıcı olur. Kalkınma ve gelişmenin yolu büyük düşünüp büyük üretmekten geçer. İş adamları büyük düşünmeli, çağın gerekliliğine ayak uydurabilmeli, dünyayı iyi tanımalı, iyi okumalı, iyi takip etmelidir diye konuştu.
     Dikyurt, dernek faaliyetlerinin ve kent sorunlarının yer aldığı dosyayı Vali Savura sundu.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber BAKİAD yönetiminden Vali Savura ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER