Bakan Eroğlu, trafik kazası geçirenlere yardım

Bakan Eroğlu, trafik kazası geçirenlere yardım etti -Afyonkarahisarda Şuhuttan Başmakçı ilçesine geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, yolda karşılaştığı trafik kazası geçirenler için konvoyundaki ambulansı tahsis ederek hastane


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisardaki bazı tesislerin temelini atmak için Şuhut ilçesinden Başmakçı ilçesine geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yolda karşılaştığı trafik kazası geçirenler için konvoyundaki ambulansı tahsis ederek hastaneye kaldırılmasını sağladı.
     Eroğlu, Başmakçı ilçesindeki temel atma töreni için Şuhuttan Başmakçıya giderken, Mustafa Aslanın kullandığı 35 PNR 06 plakalı otomobilin Şuhut-Dinar karayolu Çölovası mevkisinde yol kenarında kaza yaptığını fark etti.
     Eroğlu, otomobilde bulunan 2 erkek ve 3 bayanın yanına giderek görüştü ve durumları hakkında bilgi aldı. Eroğlu, daha sonra hafif yaralı olan ve Denizli Bozkurt Kadın Açık Cezaevinden izinli çıkan Hatice Erkenin hastaneye kaldırılması için konvoyundaki ambulansı tahsis ederek 112 Acil Servis ekibini görevlendirdi.
     Ambulansla Şuhut Devlet Hastanesine kaldırılan Erkenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
     Kazaya karışanların sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen Eroğlu, Başmakçı ilçesindeki programa katılmak üzere yola çıktı.
    
     Muhabir: Esma Eser / Serdar Yılmaz / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bakan Eroğlu, trafik kazası geçirenlere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER