Bakan Çelik yol müjdesini telefonda verdi

Bakan Çelik yol müjdesini telefonda verdi -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik incelemede bulunmak üzere köyde bulunan Vali Güvençin telefonundan vatandaşlara seslenerek, Bozova-Halfeti karayoluyla ilgili sorunun en kısa s


ŞANLIURFA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, incelemede bulunmak üzere köyde bulunan Vali Celalettin Güvençin telefonundan vatandaşlara seslenerek, Bozova-Halfeti karayolunun düzenlenmesi konusunun, Bakanlar Kurulu toplantısında gündeme geldiğini belirterek, sorunun en kısa sürede çözüleceği müjdesini verdi.
     Vali Güvenç, Bozova ilçesine bağlı Yaylak beldesini ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinledi ve temasları sırasında cep telefonundan görüştüğü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelike köylülerin taleplerini iletti.
     Vali Güvençin, özelikle Bozova-Halfeti arasındaki yolun fiziki durumunun iyi olmadığını, vatandaşın bu yönde şikayeti olduğunu aktarması üzerine aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili de olan Çelik, telefondan seslendiği vatandaşlara, Sayın Valimi başka bir hizmet için aramıştım, büyük bir tevafuk oldu. Bozovadan Halfetiye giden yolu dün Bakanlar Kurulunda bir kez daha görüştük. Bu yol çalışmalarının hızlı bir şekilde realize edileceği ve tamamlanacağı inancındayım. Şanlıurfamıza hayırlı olsun diyorum. Bütün işler rayına girmiş durumda acele etmeyin ne olur, dikkat edin sistemli bir şekilde gidiyoruz dedi.
     Vali Celalettin Güvenç de söz konusu yolun en kısa sürede ihaleye çıkarılacağını kaydetti.
     Köylüler de uzun süreden beri sıkıntı yaşanan güzergahın tamamlanması için destek veren Bakan Çelik ve Vali Güvençe teşekkür etti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Bakan Çelik yol müjdesini telefonda verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER