Bağlar Belediyesinde Kent Bilgi Sistemi eğitimi

Bağlar Belediyesinde Kent Bilgi Sistemi eğitimi


DİYARBAKIR (A.A) - Bağlar Belediyesince birim müdürlüklerine yönelik Kent Bilgi Sistemi konulu eğitim verildi.
     Bağlar Belediyesi Bilgi İşlem Sorumlusu Serdar Yiğit, belediye Konferans Salonunda düzenlenen eğitim öncesi yaptığı konuşmada, belediyenin imar ve şehircilik müdürlüğüne ait verilerin çoğunu dijital ortama aktardıklarını söyledi.
     Telefon belediyeciliği ve danışma merkezlerinin altyapılarını tamamlayıp hayata geçirdiklerini ifade eden Yiğit, şöyle dedi:
     Proje kapsamında Bağlar ilçesinin bütününe yönelik yapılan veri toplama işlemleri Bağcılar ve Yeniköy mahallelerinde tamamlandı. Şeyhşamil Mahallesinde de çalışmalara başladık. Megacenter alışveriş merkezinde kurulan akıllı vezne sisteminde vatandaşlar hem nakit hem de kredi kartı ile ödemelerini gerçekleştirebilecek. Bu kapsamda belediye tarafından gerçekleştirilen vatandaş odaklı hizmetlerin en verimli şekilde sonuçlanması için çalışmalarımız sürecek. Proje kapsamında birimlere düşen görev ve sorumlulukların neler olduğu konusunda projede görev alacak personeli belirledik.
     Konuşmaların ardından firma personeli Osman Kibritoğlu, projede görev alan belediye personeline sistemin işleyişi ve teknik sorunlar hakkında eğitim verdi.
    
     Muhabir: Aziz Aslan / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bağlar Belediyesinde Kent Bilgi Sistemi eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER