BAGEV 3 ilin ekonomi profilini çıkaracak

BAGEV 3 ilin ekonomi profilini çıkaracak


ANTALYA (A.A) - Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu toplantısında, Burdur, Isparta ve Antalyanın ekonomik profilinin çıkarılması için çalışma başlatılması kararı alındı.
     BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda BAGEV Kariyer İnsan Kaynakları Portalının çalışmaları hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.
     2013-2014 yılı yol haritasının belirlendiği toplantıda, Burdur, Isparta ve Antalyayı kapsayan Batı Akdeniz Bölgesinin ekonomisinin profili ve gelişimi ile ilgili araştırmalar ve çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.
     Toplantıda alınan kararlara göre 3 ilin üniversitesinin öğretim üyelerinin bir araya gelerek BAGEV Akademik Grubu adı altında çalışmaları yürüteceği belirtildi. Ayrıca 5T olarak tanımlanan tarım, turizm, ticaret, teknoloji, taşımacılık alanında bölgesel raporların hazırlanması ve çalışma grubu, sosyal, kültürel, ekonomik farkındalığı ve birlikte hareket etme kültürünü artırıcı faaliyetleri yapacak çalışmaların gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.
     Başkan Çandır, yaptığı konuşmada, Batı Akdeniz ekonomisini geliştirmek üzere kurulan BAGEVin kendine yeni hedefler belirlediğini, bu hedeflere ulaşmak için yönetim olarak çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber BAGEV 3 ilin ekonomi profilini çıkaracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER