Babalar Günü

Babalar Günü -AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Koca, mesajında, sevgi dolu otoritesiyle evladının iyi ve kötüyü ayırt etmesinde, ilgi ve şefkatiyle sosyal hayata hazırlanmasında, güveniyle medeni cesaretinin gelişmesinde en büyük etkiye sahip olan ve herkesin ilk kahramanı olan babaların gününü kutladı.
    
     -Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı-
    
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise geleceğin teminatı olan çocukların yetişmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kişilerin, anneler ve babalar olduğunu bildirdi.
     Sakallı, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olan babaların, değeri ölçülemeyen yaşam deneyimleri ile her zaman yol gösterici olduğunu aktardı.
     Babanın çocuğuna sonsuz sevgisinin yanı sıra her zaman gereksinim duyacağı yüce değerleri kazandırarak kişiliğinin oluşmasını sağladığına dikkati çeken Sakallı, şunları kaydetti:
     Babalarımız bizleri kendi kararlarını veren, sorumluluklarının bilincinde yetişkinler olarak yaşama hazırlamaktadırlar. Bu yönüyle annelerin olduğu kadar babaların da, bireylerin oluşturduğu toplumun biçimlenmesindeki rolleri büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, bitip tükenmek bilmeyen sevgi ve hoş görüleri ile daima içimizi ısıtan ve evlerimizin direği olan babalarımızın Babalar Gününü en içten duygularımla kutluyor, tüm insanlık coğrafyasına çocukların yanında hem annelerinin hem de babalarının olduğu bir dünya diliyorum.
    
     -ETO Başkanı Karacan-
    
     Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan da, yayımladığı mesajında, Bizlere güveni ve saygıyı aşılayan, hayata tutunmamızı sağlayan babalarımız en değerli varlıklarımızdır ifadelerini kullandı.
     Karacan, tüm hayat boyunca ihtiyaç duyduğumuz manevi değerlerin, baba ocağında öğretildiğini vurguladı.
     Babaların bir bireyin yetiştirilmesi, toplumda saygınlık gören, vatanına ve milletine faydalı bir insan olabilmesinde de çok önemli sorumluluklar aldığını ifade eden Karacanın mesajı şöyle:
     Toplumun en önemli öğesi olan aile kavramındaki rolü, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir ülke emanet etmek için harcadıkları çaba ve gayret babalarımızın önemini vurgulamaktadır. Bizlere hayatı öğreten, ülkemize ve şehrimize hayırlı evlatlar yetiştiren tüm babalarımızın gününü yürekten kutluyor, aileleriyle birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER