Babalar Günü

Babalar Günü -Vali Al: Babalarımız geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden öğreticilerimizdir


AYDIN (A.A) - Aydın Valisi Kerem Al, Babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden öğreticilerimizdir dedi.
     Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Al, dünyanın en zor ve ulvi görevlerinden birini üstlenmiş, hayatın her anında varlıklarıyla güç veren, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babaların, gününü kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Al, babalığın dünyadaki en yüce duygulardan birisi olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen babalarımız, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm babalar yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Bizleri hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve güveni daima aranan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden öğreticilerimizdir.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER