Babaeski Belediye Başkanı Hacı:

Babaeski Belediye Başkanı Hacı: -Adil Onat Caddesi Avrupa kenti Babaeskiye yakışır şekilde dizayn edildi


KIRKLARELİ (A.A) - Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Adil Onat Caddesi Avrupa kenti Babaeskiye yakışır şekilde dizayn edildiğini bildirdi.
     Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, Adil Onat Caddesindeki binaların dış cephelerinde yenileme çalışmaları yaptıklarını belirtti.
     Çalışmaların yüzde 90ının tamamlandığını ifade eden Hacı, şunları kaydetti:
     Adil Onat Caddesi Avrupa Kenti Babaeskiye yakışır şekilde dizayn edildi. Caddemiz yaptığımız çalışmalar ile 7den 70e herkes tarafından takdir gördü. Sosyal paylaşım sitelerinde Adil Onat Caddemizin fotoğraflarını gördükçe hizmetin gerçekten yerini bulduğunu görüyorum ve buda bizleri oldukça memnun ediyor. Adil Onat Caddesinde çalışmalar sürüyor. Hava şartlarına göre çalışmalarımız sürecek. Babaeski Belediyesi son 4 yıl içerisinde tarihinde görülmemiş bir yatırım içerisine girdi. İlçemizin dört bir yanında her gün farklı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Belediye çalışanlarımız Babaeskimiz için canı gönülden fazla mesai yapıyor. Biz Avrupa Kenti Babaeskiyi hedef koyduk. Bu hedefimize bizleri ulaştıracak faaliyetleri, projeleri ilçemizde uygulamaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Babaeski Belediye Başkanı Hacı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER