Ayvalıkta denizde kaybolan balıkçı

Ayvalıkta denizde kaybolan balıkçı -Balıkesirin Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde 21 Temmuzda tekneyle denize açıldıktan sonra haber alınamayan balıkçının cesedine ulaşıldı


BALIKESİR (A.A) - Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, 21 Temmuzda eşi ile birlikte tekneyle denize açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan balıkçı Cabir Gülerin (62) cesedine ulaşıldı.
     Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanlığını da yapan Güler ve eşi Nezahat Güler (52) ile denize açılmış, çift ardından kaybolmuştu. 3 gün sonra ise Nezahat Gülerin cesedi sahilde ölü olarak bulunmuştu.
     Olay tarihinden itibaren ise Cabir Gülerin aranmasına devam ediliyordu. Önceki gün de çiftin denize açıldığı tekne İzmirin Foça ilçesinden gelen 5 trol gemisinin yaptığı aramalar sonucunda Küçükköy beldesi Sarımsaklı açıklarında tespit edildi. Bugün de ağların bulunduğu yerde dalış yapan balık adamlar, balıkçının cesedine tekne içinde sıkışmış bir vaziyette ulaştı.
     Gülerin cesedi denizden çıkarılarak, Ayvalıka getirildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, ilk olarak Ayvalık Devlet Hastanesi morguna, oradan da otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ayvalıkta denizde kaybolan balıkçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER