Ayvacıklı minik kızların büyük başarısı

Ayvacıklı minik kızların büyük başarısı


ÇANAKKALE (A.A) - Ayvacık Ümmühan Hatun İlköğretim Okulunda öğrenim gören kız öğrenciler spor branşında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.
     Çanakkale genelinde yapılan okul sporlarında Ayvacık Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu basketbol ve voleybol kız takımı, birinciliği elden bırakmadı.
     Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Tezcan Çete, öğrencilerin başarılarının her yıl arttığına dikkati çekerek, Ayvacıkta sportif faaliyetlere bakış açısının da değiştiğini söyledi.
     Çete, son 3-4 yıl içinde birçok dalda il birinciliği elde edip, Çanakkaleyi Türkiye genelinde temsil ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
     Ekonomik sıkıntılar da yaşadığımız zamanlarda bile minik kızlarımız vazgeçmiyor. Milli takım seçmelerine bu yıl 2 öğrencimizi gönderdik. Spor salonumuza kavuştuğumuz günden beri, çıtamızı hep yükselttik ve yükseltmeye devam edeceğiz. Kızlarımız çok istekli ve her yıl sportif faaliyetlere katılmak isteyenler artıyor.
     Öğrenciler, genç kızlar 2012-2013 okul müsabakalarında Çanakkale birinciliğini elde ederek, 25 Nisanda Aydında yapılacak karşılaşmalarda Çanakkaleyi temsil edecek.
    
     Muhabir: Mehmet Yavaş / Burak Akay
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Ayvacıklı minik kızların büyük başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER