AYTO ve ETSO arasında kardeş oda

AYTO ve ETSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı


AYDIN (A.A) - Aydın Ticaret Odası (AYTO) ile Erzurum Ticaret Odası (ETSO) arasında kardeş oda protokolü imzalandı.
     AYTO Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Akal ile ETSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve her iki odanın meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Törende konuşan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, 2001 yılında Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeşlik adımı attıklarını, Giresundaki gezinin ardından iki odanın yönetim kurulu ve meclis üyelerinin değiştiğini belirterek, Ancak bu dostluk her iki kurumun personelleri tarafından yaşatıldı. Kardeşliğimiz hiçbir zaman son bulmadı dedi.
     AYTOnun Erzurumda düzenlenen 4. Doğu Anadolu Tarım Fuarına katıldığını ve kardeşlik adımının burada atıldığını kaydeden Dokuzlu, Burada personelimiz Özer Akalın ETSO personelleriyle görüştü. Artık her iki oda birbiriyle iletişim halinde bulunacak. Her iki oda birbirinin iyi yönlerini örnek alacaktır. Biz aynı sınırlar içerisinde bulunan aynı kurumlarız. Birbirimizle kardeş olmak mutlaka menfaatlerimiz açısından iyi olacaktır dedi.
     Dokuzlu, protokolün Aydın ile Erzurumu birbirine yakınlaştıracağını ifade etti.
     ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise konuşmasında öncelikle Bingöldeki hain saldırıyı kınadı.
     Yücelik, Biz Aydına yazın geleceğiz, Aydınlı dostlarımız da bize kışın tatil amaçlı gelecek. Her iki kurum da birbirini ağırlamaktan memnuniyet duyacaktır. Bu protokolü çok ciddi çalışmalar yapmak için imzalıyoruz. Meclisler, yönetimler değişir. Ancak bu dostluk kalıcı olacaktır dedi.
     Konuşmaların ardından protokol için imzalar atıldı.
     ETSO üyeleri AYTO Meclis Başkanı Parmaksız ile Yönetim Kurulu Başkanı Dokuzluya plaket sundu ve has oltu taşı hediye etti.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AYTO ve ETSO arasında kardeş oda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER