Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçakladı

Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçakladı -Çorumda 21 yaşındaki genç, barışmaya ikna edemediği eski eşini sokakta darp ettikten sonra bıçakla yaraladı -Zanlının babası Aydemir: Her şeyi namus ve şerefi için yaptı, bitiremedi ama s


ÇORUM (A.A) - Çorumda 21 yaşındaki genç, barışmaya ikna edemediği eski eşini sokakta darp ettikten sonra bıçakla yaraladı.
     Karakeçili Mahallesindeki Kültür Sitesi arkasında Kadir A. (21) adlı kişi, kısa süre önce ayrıldığı eski eşi Aynur Ayı (18) arkadaşlarıyla gözerken gördü.
     Genç kadınla bir süre konuşan Kadir A, barışma teklifini reddeden genç kadınla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kadir A, darp ettiği genç kadını bıçakla çeşitli yerlerinden yaraladı.
     Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince genç kadın, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
     Ameliyata alınan Aynur Anın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
     Olaydan kısa süre sonra yakalanan ve asker firarisi olduğu öne sürülen zanlı, Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.
    
     -Bitiremedi ama sağlık olsun
    
     Şüphelinin adliyeye sevk edildiği sırada yanında bulunan babası Zafer Aydemir, oğlunun olayı aşkı için yaptığını öne sürdü. Daha sonra adliye önündeki basın mensuplarına açıklamada bulunan baba Aydemir, şunları kaydetti:
     Oğlum bu kızdan boşanalı 15 gün oluyor. Oğlum bunun sağda solda gezdiğini duymuş ve zoruma giden bazı şeyler var diyerek kendisini uyarmış. Her şeyi namus ve şerefi için yaptı, bitiremedi ama sağlık olsun. Onlara örnek olsun dedi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / İsmail Çimen
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçakladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER