AYKOME Toplantısı yapıldı

AYKOME Toplantısı yapıldı


KAYSERİ (A.A) - Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Toplantısı Kayseri Büyükşehir Belediyesinde yapıldı.
     Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy, büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile kamu kurumlarından yetkililer ve müteahhitler katıldı.
     Kemalettin Tekinsoy, yaptığı konuşmada, AYKOMEnin geçen yıl ki bazı faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Bu şehrin caddelerine, sokaklarına, imarına, şehirciliğine başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu çok büyük yatırımlar yapıyor. Gerek kamu kurumlarındaki arkadaşlarımız gerekse de bu işin bizzat içinde olan özel sektörden müteahhit arkadaşlarımızın şehrimiz için gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz dedi.
     Baharla birlikte inşaat faaliyetlerin hızlanacağına dikkati çeken Tekinsoy, cadde ve sokaklarda olmaması gereken görüntüleri paylaşarak önemli uyarılarda bulundu.
     Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ise bir şehir için altyapının çok önemli olduğunu belirterek, altyapı çalışmalarının marka şehir olarak anılan Kayseriye uygun olarak düzenli ve kaliteli bir şekilde yapılması gerektiğini kaydetti.
     Herkesin şehrine güzel işler yapması gerektiğini belirten Yalçın, yürütülen çalışmalarda titizlik ve hassasiyetin ön planda tutulmasını istedi.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AYKOME Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER