Aydınspor 1923ün 2. Lige yükselmeyi garantilemesi

Aydınspor 1923ün 2. Lige yükselmeyi garantilemesi -Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu: "Kente 50 bin kişilik stat kazandıracağız. Adını Zeybek Arena koyacağız"


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyonluğu garantileyen Aydınspor 1923te gelecek sezonun planlaması için çalışmalar başlarken, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kente 50 bin kişilik stat kazandıracaklarını söyledi.
     Çerçioğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, bitime 2 hafta kala Spor Toto 2. Lige çıkmayı garantiledikleri için çok sevinçli olduğunu, 4 yılda 3 şampiyonluğun kolay kazanılmadığını ifade etti.
     Aydınspor 1923e her zaman destek olduklarını vurgulayan Çerçioğlu, 2. Ligde de hedefin yine şampiyonluk olacağını dile getirdi.
     Aydının Büyükşehir olmasıyla Aydınsporun da basamak atladığını kaydeden Çerçioğlu, şunları söyledi:
     "Şampiyonluk çok güzel bir duygu. Bir kadın belediye başkanı olarak gururlandım. Aydın halkına verdiğimiz sözlerden bir tanesi de Aydınspor 1923ün şampiyonluklarıyla ilgiliydi. Sağolsunlar yüzümüzü kara çıkartmadılar. Ama daha işimiz bitmedi. Önce kente 50 bin kişilik stat kazandıracağız. Adını Zeybek Arena koyacağız. Açılışa da Fenerbahçeyi çağırarak gerçekleştireceğiz. Aydınspor 1923 bunları hak ediyor. Bu kent bunu çoktan hak ediyor"
    
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Aydınspor 1923ün 2. Lige yükselmeyi garantilemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER