Aydınlı gençlerin spora ilgisi

Aydınlı gençlerin spora ilgisi


AYDIN (A.A) - Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zeynel Akın, il spor merkezlerinde 18 branşta çalışmaların sürdüğünü söyledi.
     Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, il spor merkezlerinde 29 Haziranda başlayan ve 14 Eylül tarihine kadar devam edecek olan atıcılık, atletizm, basketbol, badminton, judo, cimnastik, boks, bocce, karate, kick boks, masa tenisi, tekvando, voleybol, tenis, okçuluk, satranç, wuşhu ve futbol çalışmaların devam ettiğini belirterek, amaçlarının, gençlerin serbest zamanlarının iyi bir şekilde değerlendirilmesini sağlamak olduğunu kaydetti.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl gerçekleştirilen Seyyah Ulu Çınarın İzinde projesinde Aydın iline tanınan kontenjanın bin 200 kişi olduğunu belirten Akın, 26 Haziran-02 Eylül 2012 tarihlerinde, 81 ilden 14-24 yaş grubu gençlerin farklı illere seyahat etmelerinin, akranlarıyla tanışmalarının ve kaynaşmalarının sağlandığını anlattı.
     Akın, Aydın ilinden 14-24 yaş grubu bin 200 genci Ankara, Eskişehir, Konya ve Bursa illerine gönderiyoruz. 26 Haziranda başlayan ve 2 Eylülde tamamlanacak olan geziye 6 grup gönderdik, 3 grup daha göndereceğiz. Tüm masrafları bakanlığımız karşılıyor. Amaç, gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacını taşımaktadır dedi
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydınlı gençlerin spora ilgisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER