Aydınlar Belediye Başkanı Memduhoğludan banka şubesi

Aydınlar Belediye Başkanı Memduhoğludan banka şubesi talebi


SİİRT (A.A) - Aydınlar ilçesi Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu, ilçelerine banka şubesi açılmasını talep ettiklerini söyledi.
     Memduhoğlu yaptığı açıklamada, Aydınların belde iken 1990 yılında ilçe statüsü kazandığını anımsatarak, aradan geçen 22 yıla rağmen ilçeye bir banka şubesi açılmadığını belirtti.
     Son 10 yılda ilçeye büyük hizmetler yapıldığını ifade eden Memduhoğlu şöyle dedi:
     10 yıl süresince eğitim, spor ve sağlık alanlarında ilçede büyük hizmetler gerçekleştirildi. Bu kapsamda ilçemizde okul, kapalı halı saha, kapalı spor salonu, aile sağlığı, aile sağlığı merkezi, konaklama ağırlıklı sosyal tesisler kurulmasına rağmen ilçenin büyük ihtiyacı olan bir banka şubesi açılmadı. 2 bin nüfusa sahip ilçemize her yıl yerli ve yabancı 300 bini aşkın kişi gelerek İbrahim Hakkı ve Sultan Memduh Hazretlerinin türbeleri, İbrahim Hakkı Müzesi, Kaletül Üstad Hassa Hatun ibadethanesi gibi tarihi ve dini mekanları ziyaret etmektedir. İlçede banka şubesi bulunmadığından hem vatandaşlar hem de turistler bankacılık işlemlerini kent merkezine giderek gerçekleştirebiliyor. Bu durumu göz önünde bulundurarak ilçemize bir Ziraat Bankası şubesi açılmasını istiyoruz. Banka şubesinin açılması ilçemizi ziyaret eden kişilerin ihtiyaçlarını karşılayacağı gibi, ilçe ekonomisinin de gelişmesine katkı sağlayacaktır.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Aydınlar Belediye Başkanı Memduhoğludan banka şubesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER