Aydın Valisi Al ile Belediye Başkanı

Aydın Valisi Al ile Belediye Başkanı Çerçioğlu, AAnın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı -Beğendiği 5 fotoğrafa oy veren Vali Al: Anadolu Ajansı, dünyanın en güçlü ajansları arasında adını yazdırmıştır (Fotoğra


AYDIN (A.A) - Aydın Valisi Kerem Al ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.
     AA foto muhabirlerinin objektiflerine yansıyan ve 36 kareden oluşan Yılın Fotoğrafları galerisini uzun süre inceleyen Vali Al, beğendiği beş fotoğraf için oy kullandı.
     Vali Al, fotoğrafların tümünün çok etkileyici olduğunu ve bu nedenle seçim yapmanın zor olduğunu ifade ederek, Anadolu Ajansı, dünyanın en güçlü ajansları arasında adını yazdırmıştır. Bu katkıyı sağlayan tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. 36 fotoğrafın her biri çok güzel dedi.
     Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da oylamaya katılarak Yılın Fotoğrafları seçkisinde yer alan 2 fotoğrafa oy verdi.
     Türkiyeden 23, yurt dışından 13 olmak üzere 36 karenin yer aldığı Yılın Fotoğrafları oylaması, http://yilinfotografi.aa.com.tr üzerinden yapılıyor.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Aydın Valisi Al ile Belediye Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER