Aydın Ticaret Odası, Midillide fuara katıldı

Aydın Ticaret Odası, Midillide fuara katıldı


AYDIN (A.A) - Aydın Ticaret Odası, Yunanistanın Midilli Adasında bu yıl ikincisi düzenlenen Archipelagos-Türk Yunan Ticaret ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen fuara katıldı.
     Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri Alaattin Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Archipelagos-Türk Yunan Ticaret ve Kültür Festivali etkinliğinin, iki ülke arasında dostluk ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesinin yanı sıra ticari işbirliği imkanlarını artırmaya yönelik düzenlendiğini belirtti.
     Bu çerçevede Midilli Yat Limanı içerisinde fuar düzenlendiğini ve bu yıl fuarda çoğunluğu Türk 60 firma ve kuruluşun yer aldığını kaydeden Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Sıkıntılı durumda olan Yunanistan ekonomisinin toparlanması için Avrupa Birliği ile yapılan müzakereler sonucunda tahsis edilecek krediden faydalandırılacak sektörler dikkate alınarak, üyelerimizden temin ettiğimiz tanıtım katalogları ile ürün numunelerini fuarda kurduğumuz stantta tanıttık. Stantta ayrıca ilimizi tanıtan odamızın kültür yayını Aydın Pasaportunu standımızda dağıttık. Festival nedeniyle ülkenin değişik bölgelerinden gelen ziyaretçiler standımıza ilgi gösterdi. Midilli Adası ile ilk fuar organizemizi 2001 yılında gerçekleştirmiştik. Aradan geçen süreçte ilimizden Midilliye yapılan ihracat memnuniyet vericidir.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Aydın Ticaret Odası, Midillide fuara katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER