Aydın Doğan Bodrumda açılışa katıldı

Aydın Doğan Bodrumda açılışa katıldı


MUĞLA (A.A) - Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, bölge haberleri bakımından yerel televizyonların rolünün çok iyi olduğunu söyledi.
     Doğan, Bodrumda bir mağazanın açılışına katıldı. Türkiyede 117, Bodrumda ise 4üncü mağazasını açan D&R grubu mağazasının açılışını yapan Doğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Bir gazetecinin Türkiyede yerel basının önemi hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine Doğan, yerel televizyonların gelişmesini çok istediğini söyledi.
     Yerel basının, ulusal basının yükünü hafifleteceğini ifade eden Doğan, Aslına bakarsanız yerel televizyonlar ve yazılı basın ulusal basının ve ulusal televizyonların yükünü biraz daha hafifletecek. Ama özellikle haber dalında, eğlence dalında değil. Eğlence dalında yerel televizyonlar ulusal televizyonlarla zor baş ediyor dedi.
     Ulusal televizyonların daha pahalı programlar, daha iyi diziler, filmler yapabildiklerini ifade eden Doğan, Yerel televizyonlar imkanları kısıtlı olduğu için bunları yapamıyor. Ama bölge haberleri bakımından yerel televizyonların rolü bana göre çok iyi dedi.
     Aydın Doğan ve beraberindekiler, daha sonra mağazanın açılışını yaptı.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Aydın Doğan Bodrumda açılışa katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER