Aydında kaçak akaryakıt operasyonları

Aydında kaçak akaryakıt operasyonları


AYDIN (A.A) - Aydının Söke ve Nazilli ilçelerinde polisin 4 farklı adrese düzenlediği operasyonlarda 12 bin 243 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
     Alınan bilgiye göre, Söke Yeni Cami Mahallesinde otogar içerisinde faaliyet gösteren R.Y. (61) isimli şahsa ait iş yerinde bir araca usulsüz yakıt ikmali yapıldığını belirleyen polis, bu adrese baskın yaptı.
     Baskın sonucu ele geçirilen farklı markalar adı altındaki 15 litrelik tenekelerdeki toplam 932 litre kaçak akaryakıta el konuldu.
     Bir yakıt tankerinde yapılan incelemede 5 ton kaçak akaryakıt tespit etti. Tankerin sahibi E.Ö. (26) ve T.D. (21) gözaltına alındı.
     Söke Fırat Mahallesindeki operasyonda ise bir tıra usulsüz akaryakıt ikmali yapılırken baskın düzenlendi. İnceleme sonucunda 3 bin 894 litre şüpheli madeni yağ ele geçirildi. Operasyonda iş yeri sahibi Y.B. (30) ve tır şoförü M.A. (47) gözaltına alındı.
     Nazilli ilçesi İstiklal Mahallesinde M.Öye (30) ait işletmede arama yapan polis, N.A. (25) yönetimindeki araca usulsüz akaryakıt ikmali yapıldığını tespit etti. İncelemede, aracın yakıt deposunda 15 litre karışık akaryakıt ile 2 bin 402 litre şüpheli madeni yağ ele geçirildi.
     Her iki ilçede gözaltına alındıktan sonra adli mercilere sevkedilen kişilerin serbest bırakıldığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Ayten Aydın
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydında kaçak akaryakıt operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER