AYDEM sayaçları otomatik okuyacak

AYDEM sayaçları otomatik okuyacak


DENİZLİ (A.A) - Aydın, Denizli ve Muğla illerinde elektrik dağıtım işini üstlenen AYDEM şirketi, elektrik sayaçlarının uzaktan otomatik okunmasını sağlayan ve sayaçlar açıldığında uyarı veren Otomatik Sayaç Okuma Sistemine (OSOS) geçecek.
     AYDEM Elektrik Dağıtım AŞ, faaliyet gösterdiği illerde abone sayaçlarının uzaktan otomatik olarak okunmasını sağlayacak ve sayaçlar izinsiz olarak açıldığında alarm veren sistem için Netaş firmasıyla sözleşme imzaladı.
     AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, sözleşme imza töreninde yaptığı konuşmada, kurulacak sistemle sorumlu oldukları bölgedeki elektrik sayaçlarının, büyük tüketicilerden başlanarak belli bir program dahilinde uzaktan okunmasına olanak tanıyacak sisteme geçileceğini belirterek, Sistemle aynı zamanda bölgemizdeki dağıtım trafolarımızın tüketim ve yük profilleri ile sokak aydınlatma tüketimine ait sayaçlar anlık olarak uzaktan okunarak izlenecektir. Bu programın başlatılabilmesi için uzun zamandan beri hazırlıklar yapılmıştır. Yaptığımız işbirliği sonucunda bu alanda kısa sürede önemli gelişmeler bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AYDEM sayaçları otomatik okuyacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER