Avukat Beyaz, baro başkanlığına adaylığını açıkladı

Avukat Beyaz, baro başkanlığına adaylığını açıkladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Avukat Mürüvvet Beyaz, Eskişehir Barosunun olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu bildirdi.
     Beyaz, Gökmeydan Mahallesindeki bürosunda düzenlediği basın toplantısında, 23 yıldır kayıtlı olduğu ve uzun yıllar çeşitli komisyonlarında ve yönetim organlarında yer aldığı Eskişehir Barosunda olağan genel kurulun, 6-7 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacağını anımsattı.
     Baro organlarının belirleneceği genel kurulda kendisinin de başkanlığa aday olduğunu bildiren Beyaz, Her konuda çalışmış, baronun bütün organlarında yer almış ve çalışmaya hevesli, istekli arkadaşlarımla yola çıktık. Baronun ve meslektaşlarımın sorunlarını iyi biliyorum. Son dönemde yaşanan sıkıntılar olarak barodaki meslektaşlarımızın bölünmesi, baronun basında olumsuz haberlerle yer alması ve baronun politize olmasına duyarsız kalamadım. Bütün bunları çözeceğime inanıyorum dedi.
     Beyaz, meslek sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Her siyasi görüşe eşit mesafedeyiz. Tüm siyasi görüşlere saygımız var. Ancak baronun siyasete alet edilmesine karşıyız. Bu nedenle benim siyasi taraf olmamam, kucaklayıcı, bütünleştirici, birleştirici yapım, ilkelerimden taviz vermeden çalışacağıma olan inancımla bu sorunları çözeceğime inanıyorum. Aday olduğumda tüm meslektaşlarımdan destek aldım.
     Eskişehir Barosunun sorunlarının çok fazla olduğunu dile getiren Beyaz, göreve geldikleri takdirde hizmet binası için ivedilikle çalışıp, baro bünyesinde Basın ve Halkla İlişkiler ile Sürekli Eğitim birimleri kurmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Avukat Beyaz, baro başkanlığına adaylığını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER