Avrupa KOBİ Haftası

Avrupa KOBİ Haftası -Elazığda Girişimci-Öğrenci Buluşmaları gerçekleştirildi


ELAZIĞ (A.A) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Elazığ Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Girişimci-Öğrenci Buluşmaları gerçekleştirildiği bildirildi.
     KOSGEB Elazığ Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa KOBİ Haftasının girişimciliği desteklemek ve girişimcileri cesaretlendirmek üzere Avrupa Birliği tarafından başlatılmış bir çalışma olduğunu, hafta kapsamında 2009 yılından bu yana ulusal, bölgesel ve yerel düzeyde girişimci ve olası girişimciler için etkinlikler gerçekleştirildiğini belirtti.
     Elazığda bu kapsamda çeşitli ilköğretim ve liselerde Girişimci-Öğrenci Buluşması yapıldığını ifade eden Erdoğan, düzenlenen programların gelecek nesil için oldukça önemli olduğunu vurguladı.
     Erdoğan, şunları kaydetti:
     Programda girişimciler kendi ağızlarından başarı hikayelerini öğrencilerle paylaştı. Elazığ KOSGEB olarak girişimcilik kültürünün genç nesil tarafından daha kapsamlı ve daha bilinçli bir şekilde kavramalarını sağlanmak amacıyla bu tür bir organizasyon düzenledik. Organizasyon kapsamında yaşadıklarımız ve gördüklerimiz gelecek nesillerin girişimcilik konusunda ne kadar etkin ve ne kadar aktif olduğunu bizlere gösterdi. Bu vesileyle de yapılan program ve çalışmaların amacına uygun şekilde gerçekleşmesi bizleri mutlu etti.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Avrupa KOBİ Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER