Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları -Gediz ilçesinde faaliyet gösteren Yunuslar Ortaokulunun proje grubu, Romanyada çalışma ziyaretine katıldı


KÜTAHYA (A.A) - Gediz ilçesine bağlı Yunuslar beldesinde faaliyet gösteren Yunuslar Ortaokulundan bir grup öğretmen ve öğrenci, Romanyada, Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında yürütülen projenin çalışmalarına katıldı.
     Okulun müdür yardımcısı İlhan Tezcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, AB Comenius Programı kapsamında hazırlanan Avrupa Şarkı Söylüyor konulu proje çalışmalarının 3üncü ayağı için Romanyaya 7 günlük ziyaret gerçekleştirdiklerini bildirdi.
     Çalışmaların olumlu geçtiğini belirten Tezcan, Romanyanın Harghita bölgesinin Balan kentinde bulunan Gradinita Floare de Colt adlı okulda, Romanya ve Polonyadan proje ortağı okulların temsilcileriyle çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.
     Tezcan, çalışma ziyaretinde, Yunuslar Ortaokulunu temsilen İngilizce öğretmeni Üstün İnce, matematik öğretmeni Perinaz Bardakçıoğlu, fen ve teknoloji öğretmeni Merve Özayman, Türkçe öğretmeni Raziye Sert ile öğrenciler Cansel Albayrak, Hamiyet Keskin, Süleyman Talha Göksal, Ruçhan Çelikin yer aldığı bilgisini vererek, Bu projeyle Romanya, Polonya ve Türkiyeden proje ortakları arasında sevgi bağları güçlendirildi. Ortakları farklılıklarla zenginleştiren projemiz amacına ulaştı ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER