ATTİD Başkanı Acar:

ATTİD Başkanı Acar: Termal otellerimizin küçük çapta yaptıkları reklam çalışmaları yerine bir araya gelip doğru planlamayla şehrimizde Ramazan ayında hem tatil yapıldığını hem de Ramazanın dolu dolu geçirildiğini diğer şehirlere


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Termal Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) Başkanı Ali Acar, geçmiş yıllara oranla bu yıl Ramazan ayında otellerde yoğunluk yaşanmadığını bildirdi.
     Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Ramazan ayının biraz daha sakin geçtiğini söyledi.
     Ramazan ayında yoğunluğu artırmak için değişik organizasyonların düzenlenmesi gerektiğini dile getiren Acar, şöyle konuştu:
     İnsanların hem tatil yapmasını hem de tatil yaptığı yerden Ramazan ayını dolu dolu geçirmesi için bunlara yönelik planlamalar yapmak zorundayız. Önümüzde daha 7-8 yıl Ramazan, yaz aylarına geliyor. Her yıl bir ay yani senenin yüzde 15i demektir. Küçük çapta yapılan çalışmalar yerine bir araya gelip doğru planlamayla şehrimizin Ramazan ayında hem tatil yapıldığı hem de Ramazanın dolu dolu geçirildiğini dışardaki şehirlere duyurmamız gerekiyor. Ben inanıyorum ki, bu şekilde doluluk oranı en az yüzde 50 olacaktır. Şuanda otellerde doluluk oranı yüzde 20 ile yüzde 30 civarında. Akşamları iftar vaktinde oteller doluyor ancak Ramazan ikramlarından dolayı Ramazan iftarlarından dolayı doluyor. Bu otelin doluluğu anlamına gelmiyor. Esas otelde kalıcı olan misafirlerin sayısının artırılması gerekiyor.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ATTİD Başkanı Acar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER