ATSO Akademi ilçelere Yönetim Becerileri Eğitimi

ATSO Akademi ilçelere Yönetim Becerileri Eğitimi verecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), ATSO Akademi yapılanması adı altında Kemer, Serik, Gazipaşa ve Elmalı temsilciliklerinde Yönetim Becerileri Eğitimi düzenleyecek.
     ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, yaptığı yazılı açıklamada, ATSO Akademinin ATSO temsilciliklerinde 2012 yılı 2. dönem eğitimlerine önümüzdeki hafta verilecek eğitimlerle başlayacağını belirtti.
     Eğitimlerin 9 Ekimde Kemer, 10 Ekimde Serik, 11 Ekimde Gazipaşa ile 12 Ekimde Elmalı temsilciliğimizde Yönetim Becerileri Eğitimi düzenleyeceklerini ifade eden Budak, eğitimde yaşam koçu Naci Çuhacı tarafından katılımcılara, küreselleşme, değişim ve dönüşüm ışığında yönetim, rekabet ve müşteri ilişkileri açısından yönetim, yönetim ve yönetim fonksiyonları, çağdaş yönetim teknikleri, bireysel gelişim, takım çalışması, motivasyon ve örnek uygulamalar konularının anlatılacağını kaydetti.
     Eğitimlere üyeleri, çalışanları ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını beklediklerini dile getiren Budak, şunları kaydetti:
     ATSO Akademide eğitim konuları ve takvimi üyelerden gelen talepler ve iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda belirleniyor. Antalya merkezi dışında faaliyet gösteren üyelerimiz ihtiyaç duydukları eğitim konularını temsilciliklerimiz vasıtasıyla ya da direkt olarak bize iletebilirler. Eğitimler sonrasında katılımcılara doldurttuğumuz memnuniyet anketleri ile eğitimin beklentileri karşılama derecesini de değerlendireceğiz. Eğitim faaliyetleri ATSO internet sayfası ile ATSOnun sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO Akademi ilçelere Yönetim Becerileri Eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER