ATSO Akademiden mağazacılık ve iç kalite

ATSO Akademiden mağazacılık ve iç kalite tetkiki eğitimleri


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademinin üyelerine ve çalışanlarına yönelik faaliyetlerine 2 ayrı konuda verilecek eğitimle devam edeceğini bildirdi.
     Budak, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ATSO Akademi yapılanması ile Antalya iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirtti.
     Bu hafta ATSO eğitim salonlarında üyelerince yoğun şekilde talep edilen 2 farklı konuda eğitimler düzenleyeceklerini belirten Budak, şunları kaydetti:
     1 Kasımda yapılacak Perakendecilik, mağazacılık ve satış eğitiminde eğitmen Reşat Güney tarafından katılımcılara perakendede müşteri akımları, perakende de gelişen eğilimler, satışta algı yönetimi, 7 saniye ve doğru kelimelerle etkileme, pazarlama ve satışta düşünceleri yönetme anlatılacak. 1-2 Kasım tarihlerinde ATSO ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile düzenlenecek İç Kalite tetkiki eğitiminde TSE eğitmenleri tarafından katılımcılara TS EN ISO 9001 standardı maddelerinin tetkikçi gözüyle yorumlanması, tetkik çeşitleri, tetkikin faydaları, tetkikin yönetimi, tetkikin planlanması, soru listelerinin hazırlanması, tetkikin sonuçlandırılması ve rapor yazımı, tetkik görevlisi sorumlulukları anlatılacak. Her biri konusunda uzman kişilerce verilecek ve katılımcılara sertifika verdiğimiz eğitimlere tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz.
     Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSOnun sosyal medya hesaplarından da takip edilebileceğini, eğitimlere ilişkin bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğünden alınabileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO Akademiden mağazacılık ve iç kalite Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER