ATSOda akademi eğitimleri sürüyor

ATSOda akademi eğitimleri sürüyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından üyelere ve çalışanlara yönelik gerçekleştirilen akademi eğitimlerinin dört ayrı konuda devam edeceği bildirildi.
     Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çetin Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ATSO Akademi sayesinde Antalya iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini belirtti.
     Akademi eğitimlerinin, gelen talepler üzerine değerlendirme yaparak gerçekleştirildiğini ifade eden Budak, 17 Ekimde verilecek ilk yardım ve sağlık bilgisi eğitiminde katılımcılara, ilk yardımı yapan kişinin sorumluluk ve özellikleri, egzoz zehirlenmelerinde, sindirim yoluyla oluşan zehirlenmelerde, yaralanma ve kanamalı durumlar ile elektrik çarpmasında ilk yardım konularında bilgi verileceğini kaydetti.
     18 Ekimde ise kurumsallaşma, yine ayrı tarihte Korkutelinde ise yönetim becerileri eğitimi verileceğini hatırlatan Budak, 18-19 Ekimde de kalite yönetim sistemi ve dokümantasyon eğitimleri verileceğini belirtti.
     Budak, eğitimlere her birisi konusunda uzman kişilerce verilecek olan eğitimlere tüm üyeleri, çalışanları ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSOda akademi eğitimleri sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER