Atılım Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ateş:

Atılım Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ateş: -Sanayi sitemiz yüzde 90ın üzerinde doluluk oranına ulaşmıştır


BARTIN (A.A) - Atılım Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş, Sanayi sitemiz yüzde 90ın üzerinde doluluk oranına ulaşmıştır dedi.
     Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zonguldak yolu üzeri Çeştepe Köyü mevkisinde 1999da temeli atılan ve 2007de faaliyete geçen sanayi sitesinin, tamamen oto elektrikçisi, motor tamircisi gibi meslek dallarına yönelik yapıldığını belirtti.
     İlerleyen süreçte bazı iş yeri sahiplerinin 8-10 iş yerini birleştirmesi sonucu sitenin küçük ve orta ölçekli imalata yönelik bir siteye dönüştüğünü aktaran Ateş, şunları kaydetti:
     Sanayi sitemizde demir-çelik konstrüksiyon, cam, tekstil, pencere, ahşap tekne ve yat yapımı gibi her biri 100 kişi istihdam eden imalata yönelik iş yerleri faaliyete geçti. Çevre düzenlemesinden sosyal tesislere kadar güzel ve rahat bir sanayi sitesine sahibiz. Belediye sınırları dışında olmamıza rağmen, çöp ve kavşak suyu sıkıntımız olmuyor. Bütün binalarımız iskan ruhsatlı ve enerji sıkıntımızda yok. 136 bin metre kare alan üzerine kurulu sanayi sitemizde, 24 saat güvenlik hizmeti de veriyoruz. Üyelerimizin iş yerlerine devletten aldığı yüzde 1 faizli krediyle sahip olduğu sanayi sitemiz, yüzde 90ın üzerinde bir doluluk oranına ulaşmıştır
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Atılım Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ateş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER