Atıcılık: Grup Elemeleri Nitelendirme Yarışmaları

Atıcılık: Grup Elemeleri Nitelendirme Yarışmaları -Genç bayanlarda 77 puanla Türkiye rekoru kıran Safiye Sarıtürk, rekor belgesini aldı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Kahramanmaraşta düzenlenen Grup Elemeleri Nitelendirme Yarışmalarında, Türkiye rekoru kıran milli sporcu Safiye Sarıtürk, rekor belgesini aldı.
     Yarışmalar, 114 sporcunun katılımıyla 8-10 Mart Kahramanmaraş Belediyesi Poligonunda gerçekleştirildi. Genç bayanlarda yarışan sporcu Safiye Sarıtürk, 71 puanla kendisine ait rekoru 77ye taşıdı.
     Sarıtürk, rekor belgesini düzenlenen törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcıdan aldı.
     Kabakcı, törende Sarıtürkün kısa sürede önemli başarılara imza attığını belirterek, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi.
     Kahramanmaraşın atıcılık branşında önemli yerlere geleceğine inandığını ifade eden Kabakcı, Genç sporcumuza, teknik ekibimize böylesi bir başarıyı ve gururu bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra bünyemize yeni sporcuları katmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.
     Milli sporcu Sarıtürk de, Türkiyeye uluslararası müsabakalarda madalya getirebilmek için daha çok çalışacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Ersoy Sevinç / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Atıcılık: Grup Elemeleri Nitelendirme Yarışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER