Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde değerlendirme toplantısı düzenlendi


ERZURUM (A.A) - Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin bir banka ile ortaklaşa yürütecekleri proje kapsamında değerlendirme toplantısı düzenlendi.
     Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özenin başkanlığında yürütülen değerlendirme toplantısına, Finansbank Genel Müdür Yardımcıları Kunter Kutluay ve Levent Yörük, Atatürk Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Arık, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Selçuk Karaman ve Doç. Dr. Kürşat Akbulut, Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Program Koordinatörü Doç. Dr. Derya Tellan, Finansbank Çağrı Merkezi ve Telesatış Bölüm Müdürü Banu Hızlı, Finansbank Erzurum Çağrı Merkez Müdürü Devrim Dileroğlu ve Finansbank işe alım ve planlama yönetmeni Damla Ocak katıldı.
     Açıköğretim Fakültesi bünyesinde bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı kapsamında yürütülen ortak etkinliklerin değerlendirildiği toplantıda, Atatürk Üniversitesi ile Finansbank tarafından özellikle üniversite öğrencilerine dönük gerçekleştirilebilecek projeler ele alındı.
     Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi olarak Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programına kayıtlı öğrencilere mesleki olarak akademik ve uygulamalı donanımı kazandırma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER